Tussenmeters

Heeft u een eigen energienetwerk aangelegd of in beheer of heeft u meerdere locaties dan is inzicht in het energieverbruik een must. Inzicht in het verbruik krijgt u door het plaatsen van een betrouwbare meetinstallatie. Vaak zijn dit slimme meters die op afstand uit te lezen zijn. Dit geldt overigens niet alleen voor elektriciteit maar voor alle nutsvoorzieningen. Denkt u aan gas, water, warmte en koude. Alleen dan kunt u zien waar u energie kunt besparen.

JTB werkt hiervoor nauw samen met haar zusterbedrijf ECE. We kunnen deze slimme meters voor u installeren, ijken of keuren. Via ECE krijgt u vervolgens near-realtime inzicht in uw energieverbruik door middel van een eigen, op maat ingerichte, webportal.

Onze klanten die al gebruik maken van slimme meters bevinden zich binnen de meest uiteenlopende vakgebieden en branches waaronder zorgcentra en onderwijs, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen, appartementencomplexen en de recreatie.

Kortom, JTB Meettechniek

Duurzaamheid en energiebesparing is heel belangrijk. Wij werken aan een goede balans tussen mens, milieu en economie.

JTB Meettechnik is de schakel tussen de landelijke meetbedrijven en de groot zakelijke klanten. JTB Meettechniek plaatst zowel gas- als elektriciteitsmeters.