Over ons

IJken

IJken

IJken

IJken

JTB Meettechniek is specialist

De onafhankelijke specialist in het plaatsen en inspecteren van meetinstallaties en duurzame oplossingen. Dit doen wij voor zakelijke klanten.

JTB Meettechniek houdt niet van aannames, wij zijn precisiemensen. Onze ervaren vakmensen weten waarmee ze bezig zijn. Wij zijn gedreven en werken met een flexibel groeiend team van nu 18 medewerkers. Vanuit Almelo zijn we er voor u, waar ook in Nederland!

Schone leefomgeving, dat vinden wij belangrijk! 

JTB Meettechniek gelooft in een schone en een duurzame leefomgeving. Dat hoort bij onze kernactiviteiten. Wij maken energieverbruik inzichtelijk door het plaatsen van slimme meters en zorgen voor duurzame oplossingen. Dit zijn vaak de eerste stappen naar energiebesparing. Dat alleen vinden wij niet voldoende. We hebben daarom de ambitie uitgesproken om als bedrijf te blijven investeren in duurzaamheid. Zo rijden wij in elektrische, hybride of euro6 bedrijfsauto’s om zo bij te dragen aan een schonere werkomgeving en klimaat.

JTB Grip  

Wij werken volledig digitaal in ons eigen ontwikkelde software programma JTB Grip. Onze medewerkers zijn allen uitgerust met tablets om alle processen volledig digitaal te kunnen doorlopen. Wij zijn klaar voor de toekomst en dragen bij aan een schonere leefomgeving.

JTB en ECE sluiten zich aan bij Censo

Censo, JTB Meettechniek en ECE maken vandaag bekend dat JTB en ECE zich aansluiten bij de ‘Censo familie’, een groep van bedrijven die klanten in de zakelijke markt ontzorgt in energiebeheer en CO2-reductie...