Duurzaam

Laadpalen

Elektrisch rijden is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het verkeer. Om dat ook voor u mogelijk te maken zijn enkele aanpassingen nodig op uw terrein en wij kunnen dat als geen ander.

De vraag naar laadpunten neemt met de dag toe. Als gebruiker wilt u de accu van uw auto zo snel, goedkoop en veilig mogelijk opladen. Bovendien wilt u laden wanneer het u het beste uitkomt, s’nachts of in het weekend, er moet altijd een laadpunt beschikbaar zijn. Dit is de reden dat er steeds meer consumenten en bedrijven kiezen voor eigen laadpunten.

De veiligste en snelste manier om uw elektrische auto op te laden is met een daarvoor bedoeld laadstation. Een laadstation is een elektrische installatie die gebruik maakt van stroomsterkte en spanning. Zonder voorkennis is het daarom niet raadzaam om een laadpaal te installeren. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen en de laadpaal installeren op een door u aangewezen plek. Naast het installeren van de laadpaal trekken wij de kabels en passen wij eventueel de meterkast aan. Voor deze werkzaamheden zijn verschillende certificeringen nodig. U kunt een oplaadpunt daarom het beste laten installeren door JTB Meettechniek.

Grootverbruik

JTB Meettechnik is de schakel tussen de landelijke meetbedrijven en de groot zakelijke klanten. JTB Meettechniek plaatst zowel gas- als elektriciteitsmeters.

Tussenmeters

Heeft u een eigen energienetwerk aangelegd of in beheer, maar wilt u het energieverbruik per locatie of ruimte inzichtelijk maken? Dan is het handig om tussenmeters te plaatsen.