Onze diensten

IJken

IJken

IJken

IJken

Onze diensten

De vraag naar een goed inzicht in energieverbruik wordt steeds groter. Dit begint met het hebben van de juiste meters. JTB Meettechniek is een veelzijdige zakelijke dienstverlener die alle soort energiemeters plaatst en beheert. Met onze gedreven en kundige medewerkers bedienen wij alle markten. We werken hiervoor met verschillende partijen samen, denk aan landelijke meetbedrijven en installateurs. Maar wij hebben gemerkt dat ook energieadviseurs en projectontwikkelaars ons weten te vinden als het gaat om alle soorten van meettechnieken. Wij zijn meetexperts en kunnen alle soorten meters plaatsen en uitlezen.

Maar wij doen meer!

De vraag naar laadstations neemt met de dag toe. Als gebruiker wilt u de accu van uw auto zo snel, goedkoop en veilig mogelijk opladen.  Wij kunnen dit voor u uit handen nemen en de laadpaal installeren op een door u aangewezen plek. Naast het installeren van de laadpaal trekken wij de kabels en passen wij eventueel de meterkast aan. Voor deze werkzaamheden zijn verschillende certificeringen nodig. U kunt een oplaadpunt daarom het beste laten installeren door een JTB Meettechniek.

Wilt u weten hoe? Neem dan contact met ons op!

JTB Meettechniek is de schakel tussen de landelijke meetbedrijven en de groot zakelijke klanten. JTB Meettechniek plaatst zowel gas- als elektriciteitsmeters.

Heeft u een eigen energienetwerk aangelegd, in beheer of heeft u meerdere locaties, dan is inzicht in het energieverbruik een must. Het is dan handig om tussenmeters te plaatsen.

Duurzaamheid en energiebesparing is heel belangrijk. Wij werken aan een goede balans tussen mens, milieu en economie.